SUMMER SALE: geniet nu van 20% korting op behangprints met de code SUMMER24 !

Claudia De La Hoz

Ik ben geboren in Colombia en kwam meer dan 20 jaar geleden naar Frankrijk voor mijn studies. Na mijn opleiding Kunstgeschiedenis en later Interieurontwerp heb ik heel wat ervaring opgedaan op vlak van interieurdecoratie, textiel en design. Sinds iets minder dan een jaar kan ik je een project voorstellen dat mijn twee grote passies samenbrengt: decoratie en kunst. Mijn ontwerpen zijn een mix van natuur en architectuur, maar ook thema's als vrijheid, eenzaamheid, schoonheid en verlossing komen aan bod.

 

Welcome to my world!


www.claudianaturalartdeco.com

Check het werk van Claudia De la Hoz op haar social media kanaal:

WallHaus x Claudia De La Hoz

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, uit schoonheid, mystiek en architectuur. Ook schilders als Botticelli, Reynolds en Edwards Hopper inspireren mij. Ik ga steeds op zoek naar licht en zachtheid in kleuren. Evenwicht en valse perspectieven zijn een manier om een ontwerp op te bouwen. Blauw is mijn vertrekpunt, de koningskleur, in contrast met roze of oranje tinten.

Behangpapier is een van mijn favoriete onderdelen van huisdecoratie, omdat je via patronen en thema's andere werelden kunt ontdekken.

Ik denk dat het ontwerpen van behangpapier een geweldige kans is om mijn werk kenbaar te maken bij een breder publiek dat houdt van decoratie en kunst.

Claudia De La Hoz's choice

Voor het motief hou ik van alles wat te maken heeft met natuur, vogels, zachte kleuren, geometrie en architectuur.

Moodboard

close